Genindvielse af kirken efter renovering 24/2 2019

Gl.Haderslev Kirke har været igennem en større renovering fra sommeren 2018 til den blev taget i brug umiddelbart før jul. Men de sidste småting er blevet ordnet her i det nye år, så vi for alvor kunne markere kirkens genåbning denne søndag.

Kirkens præster og medarbejdere medvirkede sammen med biskoppen, som for øvrigt bor i sognet! Det blev på alle måder en festlig gudstjeneste, hvor også kirkens kor sang, og hvor orgel og det nye flygel for alvor blev præsenteret. Biskop Marianne Christiansen berørte i sin prædiken også de smukke rammer, som vi nu har for gudstjenesterne. Ligesom Jesus i teksten slog sig ned ved søen og fortalte sine lignelser der, således er vi også placeret ved Dammen og skal lade ordet gå videre her. Efter gudstjenesten fortalte arkitekt Anker Ravn Knudsen og hans assistent Søren Klit om renoveringen.

Ved den efterfølgende frokost bød menighedsrådsformanden Rasmus Hejsel velkommen, der blev sunget, spist lækkert pølsebord, holdt taler, og kirkens tre præster underholdt med en sang i dagens anledning. Det blev på alle måder en festlig dag!

Nedenfor vises en række billeder fra dagen. Hvis nogen ønsker dem i originalopløsning, må I sige til.

Der blev vist en sløjfe med billeder fra renoveringen: Før - under - efter. Den kan ses ved at klikke her, men det varer et øjeblik før den åbner.
På en computer
klikker I "Åbn med Power Point" - og når den viser sig på skærmen, klikker I på F5-knappen, og den kører automatisk og varer ca. 6 minutter.
På en tablet
kan man blade gennem de enkelte dias, dog uden animation.