Kirken blev taget i brug!

Søndag den 16. december 2018 blev kirken taget i brug, selv om den ikke var helt færdig-restaureret endnu. Det skete ved en gudstjeneste med Luciaoptog og De ni Læsninger. Forinden var menigheden inviteret til kaffe og æbleskiver i Sognehuset. Her bød Michael Munk-Fredslund fra menighedsrådet velkommen, og hvor arkitekt Anker Ravn Knudsen kort fortalte om projektet, selv om det også blev gjort mere uddybende ved den officielle åbning den 24. februar 2019.

Derefter gik alle over i kirken, som blev fyldt næsten til sidste plads. Her vekslede fællessang, korsang og læsninger, og der var Luciaoptog + korsang i apsis. Både den danske og den tyske del af menigheden deltog, og derfor var også begge sprog og kor repræsenteret.

Det blev en rigtig dejlig, festlig og højtidelig optakt til julen, nu hvor vi havde fået vores kirke tilbage!

Der var "rigtig" genåbningsfest søndag den 24. februar. kl. 10.00-15.00, hvor de sidste detaljer ved renoveringen ville være helt færdiggorte. Biskop Marianne Christiansen medvirkede sammen med sognets præster ved gudstjenesten.

Klik og se omtalen i Jyske Vestkysten.