Orlov og nyt ansigt i Gl. Haderslev

Et nyt ansigt
Menigheden i Gl. Haderslev får fra oktober og syv måneder frem et nyt ansigt at se, da sognepræst Jakob Damm Knudsen holder studie- samt familieorlov. Præst Judith Legarth afløser Jakob Damm Knudsen i hele orlovsperioden. Judith er bosat i Haderslev med sin mand og to drenge. Hun kommer fra et vikariat i Nordborg og Oksbøl fællespastorat. Velkommen til Judith.

Ekstra god tid
De første tre måneder af Jakobs orlov er studieorlov som skal bruges på at blive klogere på retorik, stemmeførelse og andre dele i prædikefremførslen i sit arbejde som præst ved kirken.
Efterfølgende afholdes fire måneders familieorlov fra januar og frem til udgangen af april.
Planen var oprindeligt var at hele familien skulle ud på en længere rejse. Men med den nuværende Covid 19 situation kan det være der bliver ekstra god tid og ro i hjemmet på Ribe Landevej.
På spørgsmålet om hvad Jakob glæder sig allermest til svarer han: ”Pause! Jeg tror at jeg bliver klogere af at komme lidt væk og få god tid – og så er det jo godt at komme til at mærke savnet af både menighed og kollegaer”.
Rigtig god orlov til Jakob.