Frivilligfesten aflyst i år

Det bedste og det værste

Det bedste er at vi hver søndag stadig kan mødes i kirken, og at én gudstjeneste ikke er nok til menigheden.
Det værste er at vi ved, at der stadig sidder folk alene hjemme der ikke er trygge ved at komme ud.

Det bedste er at  præsterne igen kan tage på hjemmebesøg.
Det værste er når en plejehjemsgudstjeneste igen må aflyses.

Det bedste er at vi i nedlukningen fandt ud at at præsterne også kan skabe andagt hjemme i stuerne på afstand på youtube.
Det værste er de ressourcer det tager at sætte sig ind i alt teknikken og GDPR.

Det bedste er at man igen kan komme og finde glæde i Janne og Judith´s sangfællesskaber.
Det værste er at nogen ikke har fundet et fællesskab at være i.

Det bedste er den taknemmelighed familer, højskolegæster og andre kommer med når vi genåbner døren for et fællesskab.
Det værste er al den sprit og ekstra grundig rengøring Lis og Jan har i år.

Det bedste er at alle institutioner og skoler lige nu kæmper med retningslinjer, så de alle kan få lov at komme i kirken eller få besøg af kirken i år med afstand.
Det værste er når kalender og energi skal passes ind - når 3 skoleafslutninger bliver til 9 osv.

Det bedste er at I frivillige bærer med, når nye retningslinjer sættes i værk og skaber nye opgaver i kirke og sognehus.
Det værste er at vores frivilligfest er aflyst i år, så vi ikke får den mulighed for at sige TAK til alle jer der hver uge bærer med med opgaver i kirke, sognehus og udvalg.

Det værste er at knus og håndtryk er blevet forvandlet til afstand og håndsprit.
Det allerbedste er at vi tror på at vi har et sted at lægge alle vores bekymringer, tak, og håb for 2021.

Mange hilsner Vibeke