Aflysning af alle gudstjenester og arrangementer

Sundhedsstyrelsens retningslinier

I anledning af at ”Danmark lukker ned jf. sundhedsministeriets og biskoppernes anvisning, er alle former for gudstjenester i Gl. Haderslev kirke samt alle arrangementer i Sognehuset aflyst fra dd til og med ndag d. 29. marts. Hvad der sker efter denne dato er pt. uvist og meldes derfor ud på hjemmesiden www.glha.dk når vi ved mere.

Der vil fortsat være begravelser og bisættelser, som vil foregå jf. de retningslinier kirkerne har fået herom.

Kirkens præster, Jakob Damm Knudsen og Erik Holmgaard, kan kontaktes telefonisk eller via mail i hele perioden.

Kirkekontoret er lukket for personlig henvendelse, men Lotte Ørnbøl kan kontaktes via telefon og mail i tidsrummet 10.00-12.00 på alle hverdage.

Kirkegårdskontoret er lukket for personlig henvendelse, men Helle Bork kan kontaktes via telefon og mail i tidsrummet 9.00-12.30 på alle hverdage.

For kontaktinfo se afstnittet kontakter her på siden.