ALPHA-kursus - stadig ledige pladser!

ALPHA – kursus om den kristne tro – enkelt og dybt

Haderslev Domsogn og Gl. Haderslev Kirke inviterer til ALPHA-kursus. Første kursusaften er tirsdag d. 28. januar kl. 18.00. Det sker i kirkens Sognehus på Storegade 93.

På ALPHA-kursus beskæftiger vi os med de centrale temaer i den kristne tro. Alle kursusaftner begynder med spisning, hvorefter der er oplæg ved forskellige oplægsholdere. Herefter er der samtale og erfaringsudveksling i små grupper, så alle har mulighed for at komme til orde.

Laila Madsen og Henning Hummelmose er de gennemgående værter ved kursusaftnerne.
Med andre ord: ALPHA-kursus er for dem, der er nysgerrige på at få større indsigt i grundbegreberne i kristendommen, og samtidig - ud fra en hverdagsvinkel - have mulighed for at tale med andre om det.

Kurset foregår over 10 tirsdage – samt en lørdag i forløbet have program kl. 9.00-16.00

Under "Aktiviteter" øverst på hjemmesiden finder du det fulde program for forårskursus 2020. Her kan du også finde historien ”At springe ud på dybt vand” om Heidi og Mette, som deltog på kurset i 2015.

Tilmelding kan se til FOF Haderslev: www.fofhaderslev.dk eller til Erik Holmgaard: erho@km.dk