Afskedsreception for Gunnar Kjær d. 1.12.

Menighedsrådet havde inviteret til afskedsreception for kordegn Gunnar Kjær.

Det skete søndag d. 1. december umiddelbart efter adventsgudstjenesten, hvor alle fra menigheden samt samarbejdspartnere var inviteret til afskedsreception for Gunnar Kjær i Sognehuset, Storegade 93. Menighedsrådet ville på den måde gerne sige Gunnar tak for den store indsats, han har ydet i Gl. Haderslev Kirke.

Klik her, læs og se billeder fra receptionen.

Gl. Haderslev Kirke siger farvel til kirkens kordegn gennem 12½ år, Gunnar Kjær, som fylder 70 til sommer og går på pension nu til nytår.
Men sandheden er, at det faktisk var et tilfælde, at Gunnar Kjær overhovedet blev kordegn i maj 2007.
Et par år forinden var den sindige vendelbo flyttet til det sønderjyske med sin kone Hanna.
En dag var en bekendt på besøg i huset i Christiansfeld, og foreslog ham at søge en opslået stilling i Gl. Haderslev Kirke som kordegn. Det lød slet ikke som noget for Gunnar – han kunne jo ikke engang synge for på salmerne!
Men efter en rundvisning på kirkekontoret og endnu en opfordring til at sende en ansøgning, blev Gunnar overbevist. Det job rummede langt mere, end hvad man kunne ønske sig af en spændende arbejdsplads!
Resten er historie. Gunnar fik jobbet, og er blevet på sin post nu i 12½ år.
Gunnar fortæller: ”Jeg blev enorm glad for mit arbejde, og især kollegaerne på arbejdspladsen kommer jeg til at savne. Fra nytår bliver det børnebørnene, der kommer i første række. Dernæst vil det frivillige arbejde i Christiansfeld og i bestyrelsessammenhæng komme til at fylde mere i den kommende tid”.

Fælles kirkekontor med Haderslev Domsogn
Med Gunnar Kjærs farvel til Gl. Haderslev kirke, sker der forandringer. Fra 1. december slås kirkekontorerne i Domsognet og Gl. Haderslev kirker sammen, og får fællesbetegnelsen ”Kirkekontoret i Haderslev”, og vil være at finde i Haderslev Domsogns nuværende kirkekontor, Domkirkepladsen 3.
Det betyder et velkommen til Lotte Ørnbøll, nuværende kordegn i Domsognet, som fremover vil varetage kirkebogsføringen for begge kirker. Økonomien vil fremover blive administreret i Økonomikontoret på samme adresse under ledelse af Agnete Sommer Poulsen.
Helle Bork og kirkegårdskontoret vil stadig være at finde i Sognehuset, Storegade 93.