En velbesøgt højskolerække sluttede for fuld udblæsning

140 højskolegæster til koncert som afslutning på efterårets højskolerække "Det handler om musik"

Torsdag formiddag d. 7.11. var Gl. Haderslev Kirke fyldt med forventningsfulde højskoledeltagere som var inviteret til koncert med Den danske Salmeduo.

Christian Vuust på saxofon og klarinet og Hans Esbjerg på flygel gav højskolegæsterne en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. De traditionelle salmer og fædrelandssange var pakket godt og grundigt ind i musikernes egne jazzkompositioner. Et par gange i løbet af koncerten var numrene krydret med fællessang.
Anden halveg foregik i Sognehuset hvor der var dækket op til både kaffe og fællessang. Som traditionen byder er der lagkage når Gl. Haderslev kirke afslutter sæsonnens højskoleformiddag – og denne gang var ingen udtagelse. Efter kaffen bød Christian Vuust og Hans Esbjerg op til fællessang, og det var de sønderjyske sange fra højskolesangbogen der fyldte mest i ønskekoncerten.
En rigtig god afslutning på efterårets række som hed ”Det handler om musik”.

Se billeder og hør et eksempel fra koncerten her.

Allerede mandag d. 6. januar åbnes for tilmelding på forårets højskolerække med titlen ”Genforeningsjubilæum”. Her på Hjemmesiden kan man læse om de fem foredrag, som med hver sin vinkel vil belyse den fantastiske tid omkring genforeningen i 1920.
”Alle er velkomne i højskolefællesskabet – men vær vaks, for der er som regel rift om pladserne”.