Drop in-dåb torsdag d. 7.11.

Alle er velkomne - børn som voksne til drop-in dåben

Tænker du på at blive døbt?

Det er aldrig for sent at blive døbt. For den, der ikke er blevet døbt som barn, kan det at skulle døbes virke overvældende og uoverskueligt.

For at ingen af ydre årsager skal undlade at blive døbt, har Folkekirken i Haderslev kommune besluttet at tilbyde Drop in-dåb. Alle kan dermed blive døbt på en stilfærdig og smuk måde, uden forudgående tilmelding. Man kan blot møde op den dag, der er Drop in-dåb:
torsdag 7. november kl. 17-20 i Gl. Haderslev Kirke.

Når man møder op, får man en personlig modtagelse, bliver registreret og får en kort samtale med en præst. Bagefter bliver man døbt i kirken. Selve dåben sker efter Folkekirkens dåbsritual. Under dåben vil der være dæmpet musik i kirken. Efter dåben bydes man på en lille forfriskning og får tilbudt en dåbsgave, som kan være med til at udfolde dåbens betydning – fx en salmebog, en Bibel eller et kors.

Alle er velkomne – børn som voksne, også selv om man ikke bor i Gl. Haderslev sogn eller Haderslev by. Man er velkommen til at tage gæster med, eller man kan komme alene.

Myndige voksne over 18 år skal medbringe gyldig legitimation med foto og CPR nr. Personer under 18 år skal have forældre eller værge med. Har alle, der har del i forældremyndigheden, ikke mulighed for at være med ved dåben, skal der foreligge et skriftligt samtykke fra de forældremyndigheds-indehavere, der ikke er til stede. Er man under konfirmationsalderen, skal man sikre sig, at to af de tilstedeværende selv er døbt, og at de vil være faddere.

Tid og sted: torsdag 7. november kl. 17-20 i Gl. Haderslev Kirke, Storegade 93, Haderslev.
Et lignende arrangement finder sted i Domkirken lørdag 7. marts kl. 14-17.