Højskoleformiddage "Det handler om musik"

Højskolerækken afslutter med koncert med Den Danske Salmeduo

Under titlenDet handler om musik ” tilbyder Gl. Haderslev Kirke 5 højskoleformiddage i efteråret 2019
Dette efterår skal vi  fordybe os i musik gennem musikalske foredrag, fællessang, gennemgang af musikkens historie, og til slut afholdes koncert med det musikalske makker par Christian Vuust og Hans Esbjerg fra ”Den Danske Salmeduo”, som siden 1996 har givet mere end 400 koncerter i Danmark og Tyskland.

Info og tilmelding
Følg med her på hjemmesiden hvor du fra 19. august kan tilmelde dig højskolerækken efter ”først til mølle princippet”. Pris for efteråret incl. kaffe er 400 kr.
Der er som regel rift om pladserne, så ønskes en nyhedsmail umiddelbart før tilmeldingsstart, kan man kontakte kirke- og kulturmedarbejder Vibeke Hansen Vibe på mail kkm@glha.dk
eller tlf. 24413809.
Er der ledige pladser til de enkelte foredrag annonceres det i dagspressen op til arrangementet.

Højskoleformiddage i Gl. Haderslev Sognehus
Højskoleformiddagene i Gl. Haderslev Sognehus har til formål at skabe eforum, hvor vi lytter, samtaler, fåstørre videog går inspirerehjem med stof til eftertanke.
Der sigtes mod så stor variation
som muligt mellem de forskellige højskolerækker hver forår og efterår, så flest muligt har lyst til at deltage i højskolefællesskabet.
Ved hver højskoleformiddag er der fællessang og tid til kaffepause. Om end fællessangen kommer til at fylde endnu mere ved dette efterårs højskolerække, hvor ”Det handler om musik”.

Læs det fulde program tryk HER