Flygelkoncert d. 29. marts kl. 16.30

Judith ved det nye flygel

Fredag d. 29. marts kl. 16.30 inviterer organisterne Janne Roager og Judith Kristesen til klaverkoncert i
Gl. Haderslev Kirke. Ved koncerten vil der blive spillet stykker af Griet, Debussy, Chopin og Moszkowski.

Nyt flygel flytter ind
I Gl. Haderslev Kirke bruges ofte både klaver og orgel, da både nyere rytmiske og ældre klassiske salmer er en vigtig del af de mange forskellige gudstjenester i kirken. Derfor havde organisterne i forbindelse med kirkens nyeligt overståede renovering et stort ønske om at få et flygel i stedet for det eksisterende klaver.
Det lykkedes, via fonde og private sponsorater, et meget aktivt fondsudvalg med Birte Tange i spidsen, at samle alle midler hjem til et nyt flygel, et Kawai GL- 30 fra firma Juhl-Sørensen i Aarhus.

Gratis koncert
Organisterne ved kirken vil gerne vise hvad et flygel kan, og invitererer derfor alle til koncert på det nye flygel. Der er gratis adgang til koncerten fredag d. 29. marts kl. 16.30-17.30 i Gl. Haderslev Kirke.