Kirken blev taget i brug!

Søndag den 16. december blev kirken taget i brug, selv om den ikke er helt færdig-restaureret endnu. Det skete ved en gudstjeneste med Luciaoptog og De ni Læsninger. Forinden var menigheden inviteret til kaffe og æbleskiver i Sognehuset. Her bød Michael Munk-Fredslund fra menighedsrådet velkommen, og hvor arkitekt Anker Ravn kort fortalte om projektet, selv om det gøres mere uddybende ved den officielle åbning den 24. februar.

Derefter gik alle over i kirken, som blev fyldt næsten til sidste plads. Her vekslede fællessang, korsang og læsninger, og der var Luciaoptog + korsang i apsis. Både den danske og den tyske del af menigheden deltog, og derfor var også begge sprog repræsenteret.

Det blev en rigtig dejlig, festlig og højtidelig optakt til julen, nu hvor vi har fået vores kirke tilbage!

Der er "rigtig" genåbningsfest søndag den 24. februar. kl. 10.00-15.00, hvor de sidste detaljer ved renoveringen er helt færdiggort. Biskop Marianne Christiansen medvirker sammen med sognets præster ved gudstjenesten.

Billederne til højre kan klikkes større et ad gangen!