Alsangscafé

To gange årligt afholder Gl. Haderslev Kirke Alsangscafé i Sognehuset.

Alsangscafe med kærlig hilsen til Benny Andersen
Næste alsangscafe er tirsdag d. 2. oktober kl. 19.30 i Gl. Haderslev kirkes Sognehus, Storegade 93.
Denne gang er det domprovst Torben Hjul Andersen og kirke- og kulturmedarbejder i Gl. Haderslev Kirke Vibeke Hansen Vibe, som vil foreslå et par sange/salmer og fortælle lidt om dem.
Herefter vil Voksenkoret synge en lille buket af sange med tekster af Benny Andersen. Den nyeligt afdøde forfatter og digter har beriget mange danskeres liv med et særligt sprogligt skarpsyn fuld af humor og livsvisdom.

Det store kagebord
Traditionen tro er et af aftenens højdepunkter et lækkert stort ta-selv bord med
kager, som kormedlemmerne fra Voksenkoret har bagt. Dertil serveres kaffe og te.
Efter kagebordet fortsættes der med sange og salmer, som alle deltagere har mulighed for at foreslå fra salmebogen og højskolesangbogen.
Velmødt til en sangglad aften. Der er ingen tilmelding, pris for kage/kaffebord - 25. kr. som betales ved indgangen. Arrangører er Voksenkoret ved Gl. Haderslev Kirke.