Alsangscafé

To gange årligt afholder Gl. Haderslev Kirke Alsangscafé i Sognehuset.

Alsangscafe
Næste alsangscafe er tirsdag d. 22. oktober kl. 19.30 i Gl. Haderslev kirkes Sognehus, Storegade 93.
Denne gang er det næstformand for menighedsrådet Michael Munk-Fredslund og lærer Nicolai Hvid som vil foreslå et par sange/salmer og fortælle lidt om dem.
Herefter vil Voksenkoret synge en lille buket af sange.

Det store kagebord

Traditionen tro er et af aftenens højdepunkter et lækkert stort ta-selv bord med
kager, som kormedlemmerne fra Voksenkoret har bagt. Dertil serveres kaffe og te.
Efter kagebordet fortsættes der med sange og salmer, som alle deltagere har mulighed for at foreslå fra salmebogen og højskolesangbogen.
Velmødt til en sangglad aften. Der er ingen tilmelding, pris for kage/kaffebord - 25. kr. som betales ved indgangen. Arrangører er Voksenkoret ved Gl. Haderslev Kirke.