Du er her: 

Spirekor for 0.-2. klasse

I Gl. Haderslev kirke er der Spirekor i foråret. Koret er for børn i 0., 1. og 2. klasse. Information om opstart, tidspunkt mm. fås ved henvendelse til organist Judith Kristesen: organistjudith@glha.dk eller tlf. 6169 2426.

Børnekor 3.-5. klasse

Koret er for børn i 3. - 4.  og 5. klasse, og synger i kirken ved særlige gudstjenester. Vi synger primært danske sange og salmer, alt sammen med fagter og bevægelse. Vi har fokus på stemme, puls, rytme, solmisation - og godt humør! Øvetid: fredage kl. 14.30 - 15.30. Leder er organist Judith Kristesen. Kontakt: organistjudith@glha.dk eller tlf. 6169 2426.

Du kan klikke her og tilmelde dig til børnekor!

Korstævne - Børnekoret

Lørdag d. 28. februar deltog Børnekoret i et korstævne i Brændkjærkirken i Kolding. Korstævnet var arrangeret af FUK (Folkekirkens Ungdomskor) og Brændkjærkirken og instruktører på dagen var dansk/brasilianske Stenia og Jorge Degas.

Temaet var "Livsglæde" med sange, der handlede om både gråd og smil. Dagen sluttede med koncert kl. 16, hvor mange forældre deltog. Det var en rigtig god dag og vores 16 børn var både dygtige og søde at have med. Stor tak til Else (Theas mor) fordi du hjalp på dagen!

Judith Kristesen