Kor for voksne

Ved Gl. Haderslev kirke er der også kor for voksne. Koret er et frivilligt voksenkor som medvirker ved gudstjenesten ca. 1 gang om måneden. Derudover synger koret koncerter og rejser på kortere koncertture. Koret synger overvejende klassisk kirkeligt repertoire, men supplerer ved koncerter med verdsligt repertoire. Ved optagelse i koret er der en stemmeprøve, hvorefter man bliver indplaceret i en passende stemmegruppe.
Øvetid: tirsdag kl. 19.00-21.00.
Leder er organist Janne Roager tlf. 30353622

Nye sangere - især herrer - er velkomne.

Har du lyst til at synge i kor?

Har du lyst til at synge i kor og blive en del af et dejligt arbejdsfællesskab?
De synger seriøst, arbejder hårdt, ler højlydt, drikker kaffe, nyder hjemmebagt kage, synger seriøst, arbejder hårdt og ler højlydt!
Hvem er det?
Jo det er Gl. Haderslev kirkes voksenkor, som hver tirsdag aften mødes i sognehuset ved Gl. Haderslev kirke kl. 19-21. Koret består af 40 voksne, som synger 4-stemmigt blandet kor.  De medvirker ved søndagsgudstjenester i Gl. Haderslev kirke ca. 1 gang om måneden. Og ellers er der et par gange om året, hvor koret selv arrangerer koncerter eller alsangsaftener.
Der optages nye medlemmer fra den nye sæson, som begynder tirsdag d. 27. august. Nye medlemmer skal på forhånd kontakte organist og korleder Janne Roager på tlf. 30 35 36 22, for at aftale tid for en stemmeprøve.