Ungdomskor

Koret er for unge fra 6. kl. til 3.g., og synger ved gudstjenesten næsten hver søndag. Korarbejdet er lønnet.
Øvetid: Torsdage kl. 15.45-17.15. Leder er organist Janne Roager tlf. 30353622.

X-faktor???

Nej, men ungdomskoret  ved Gl. Haderslev kirke optager løbende nye medlemmer

Hygge og korprøver

Ungdomskoret ved Gl. Haderslev kirke optager løbende nye medlemmer. Koret, som er for unge fra 6. kl. og op til 20 års alderen, øver hver torsdag kl. 15.45-17.15 i sognehuset ved Gl. Haderslev kirke. Der er den hyggelige tradition i koret, at mange af de unge møder ind ved kl. 15.15 tiden om torsdagen, og så sidder de en halv times tid og hygger og slapper af sammen. Ved korprøverne øves der flittigt til søndagenes gudstjenester og ind i mellem til koncerter og korstævner. Sidste efterår var koret med til Landsstævne i København, hvor de mødtes med andre kirkekor fra hele Danmark og sang sammen i 5 dage.
Udover, at det er hyggeligt og lærerigt at være medlem i koret, så får de unge også løn for at synge ved gudstjenesterne i Gl. Haderslev kirke.
Koret ledes af organist Janne Roager, som kan kontaktes for yderligere oplysninger og aftale om stemmeprøve på tlf. 30 35 36 22 eller mail: organistjanne@glha.dk