Spirekor for 0.-2. klasse

Hvert forår tilbyder Gl. Haderslev Kirke Spirekor. Koret er for alle børn i 0., 1. og 2. klasse. Vi arbejder med nye og gamle danske sange og salmer. Vi bruger hele kroppen med bevægelser og ofte i rundkreds på gulvet. Vi arbejder med solmisation, dvs. at hver tone i skalaen har sit eget navn og håndtegn. Dette introduceres lidt efter lidt og er musikkens "grammatik". Her får børnene et unikt redskab til at synge rent og på sigt forstå musikken. Et kerneord for korarbejdet er tryghed. Trygge børn synger godt.

Korprøverne begynder altid med rugbrødsmadder med pålægschokolade og vand at drikke. Her møder børnene også vores frivillige hjælper, Tove Brogaard, som hjælper med alt det praktiske omkring Spirekoret.

Opstartsdato: Onsdag d. 15. april kl. 14.30-15.30 (drop-in fra kl. 14.15)

Leder er organist Judith Kristesen: organistjudith@glha.dk eller tlf. 6169 2426.

Du kan klikke her og tilmelde dig til spirekor.

Børnekor 3.-5. klasse

Koret er for børn i 3., 4. og 5. klasse, og synger i kirken ved særlige gudstjenester. Vi synger primært danske sange og salmer, alt sammen med fagter og bevægelse. Vi har fokus på stemme, puls, rytme, solmisation og godt humør:-) Øvetid: fredage kl. 14.30 - 15.30.

Leder er organist Judith Kristesen. Kontakt: organistjudith@glha.dk eller tlf. 6169 2426.

Du kan klikke her og tilmelde dig til børnekor.

Et par billeder af Spirekoret