Kirkens organister

Gl. Haderslev kirke har 2 dygtige organister. Her følger en lille præsentation af organisterne.

Janne Roager skriver om sig selv:

Født 1970. Organisteksamen fra Kirkemusikskolen i Løgumkloster i 2009 og kandidat i kirkemusik fra Syddansk musikkonservatorium i 2016. Under uddannelsen har jeg bl.a. modtaget orgelundervisning af Kurt Levorsen og deltaget i masterclasses med Oliver Latry, som er organist i Notre Dame i Paris. Derudover har jeg modtaget undervisning i korledelse hos Lone Gislinge og Søren Birch, og er pt i gang med en master i korledelse på Voces Academy i Gentofte, hvor undervisningen forestås af Peter Hanke og Victoria Jane Ely.

Kirkens 2. organist

Mit navn er Judith Kristesen og jeg blev pr. 1.6.2014 ansat som organist ved Gl. Haderslev Kirke i en stillingsstørrelse på 50%. Jeg skal primært arbejde med de små i kirken i børne- og spirekor og have ca. halvdelen af gudstjenesterne.

Jeg har spillet og lavet musik det meste af mit liv, først på accordion og senere på klaver. Orgelet blev jeg præsenteret for i gymnasietiden og tog siden organisteksamen fra Kirkemusikskolen i Løgumkloster. Siden 2009 har jeg læst kirkemusik på Musikkonservatoriet i Esbjerg, hvor jeg forventer at blive færdig næste sommer. I min studietid har jeg ud over orgelspil og korledelse, brugt tid på at fordybe mig i hørelærepædagogik og solmisation og glæder mig til at bruge det i børnekoret.

I studietiden i Esbjerg har jeg arbejdet som organsitvikar og nydt muligheden for at spille i byens kirker med hver sine traditioner og meget forskellige orgler. Jeg glæder mig til at bruge det alt sammen i Gl. Haderlsev Kirke.

Jeg er 30 år, gift med Anders og sammen er vi heldige at være forældre til Niels Christian på 6 år og Frida på 3 år. I løbet af sommeren flytter vi fra Esbjerg til Haderslev og vi glæder os til at lære kollegaer, menighed og ikke mindst børnekor at kende.

Hilsen Judith