Kirkens organister

Gl. Haderslev kirke har 2 dygtige organister. Her følger en lille præsentation af organisterne.

Janne Roager
skriver om sig selv:

Født 1970. Organisteksamen fra Kirkemusikskolen i Løgumkloster i 2009 og kandidat i kirkemusik fra Syddansk musikkonservatorium i 2016. Under uddannelsen har jeg bl.a. modtaget orgelundervisning af Kurt Levorsen og deltaget i masterclasses med Oliver Latry, som er organist i Notre Dame i Paris. Derudover har jeg modtaget undervisning i korledelse hos Lone Gislinge og Søren Birch, og er pt i gang med en master i korledelse på Voces Academy i Gentofte, hvor undervisningen forestås af Peter Hanke og Victoria Jane Ely.

Judith Kristesen skriver om sig selv:

Født 1984. Organisteksamen fra Kirkemusikskolen i Løgumkloster 2008 og fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg i 2015 med hovedfag i orgelspil, korledelse og hørelærepædagogik. Under uddannelsen har jeg bl.a. modtaget orgelundervisning af Kurt Levorsen og deltaget i masterclasses med Oliver Latry, organist i Notre Dame i Paris. Jeg er uddannet i korledelse hos Lone Gislinge og Søren Birch og hørelærepædagogik hos Kirsten Nielsen.

Siden 2014 har jeg været ansat som organist ved Gl. Haderslev Kirke med de små som primære arbejdsopgave i bl.a. Babysalmesang, Musik & Leg, Spire- og Børnekor. Det er vigtigt for mig, at mine holddeltagere trives og at mine korbørn gror med stadig større musikalske færdigheder og oplevelser i rygsækken.