Du er her: 

Fredags Caféen gik på ferie med Lene

Fredag d. 24. maj fik Fredags Caféen besøg af leder af Café Parasollen Lene Pedersen som levende  fortalte om hverdagen i den sociale Café Parasollen i Lavgade. Der var meget at tage med hjem fra formiddagen - ikke mindst beskeden om at sprede rygtet i byen at vi alle er velkomne til at benytte caféen - det kræver ikke særlige livsvilkår at være en del af det varme fællesskab i caféen.
Efterfølgende blev der stillet spørgsmål til Lene, og serveret kaffe, the og boller.

 

Facts om Café Parasollen 
Café Parasollen er en social café og værested, samt arbejdsplads for mennesker, som ønsker at være med til at tage et ansvar - både for sig selv og til gavn for andre.
Cafe Parasollen er en selvejende institution med egen bestyrelse, og drives af få ansatte, mange frivillige medarbejdere og mennesker i arbejdsprøvning, med tilknytning til KFUM`´s sociale arbejde. 

 

Fredags Caféen holder sommerferie
Den sidste fredag i måneden er der Fredags Café i Sognehuset, Storegade 93. Hver gang er der et. foredrag/fortælling og god tid til spørgsmål, formiddagskaffe og socialt samvær. Der er altid gratis adgang og ingen tilmelding til fredags Caféen. 
Forårs sæsonnen er nu vel overstået med 5 spændende formiddage. Der arbejdes i udvalget på højtryk for at få efterårets program klar - følg med her på hjemmesiden, hvor det færdige program lægges op

 

Del dette: