Kunstudstillinger

I løbet af året arrangerer et kunstudvalg ved kirken udstillinger i Sognehuset med både anerkendte kunstnere og lokale kræfter, der er med til at danne en god ramme om de mange ting, som sker i Sognehuset.

Udstiller i Sognehuset Louise Lyngø

Louise Lyngø åbner dørene for ny udstilling

Mit navn er Louise Lyngø, og jeg er 29 år. Jeg har en cand.mag. i nordisk sprog og litteratur og har en bachelor i dramaturgi. En af mine passioner i livet er at skabe: At skabe bro mellem mennesker, at skabe historier, samt at skabe nye og anderledes perspektiver  verden. Min skabertrang har det sidste år artikuleret sig i et univers, der hedder FlongoLongoLand. Universet består af selvlysende malerier med magiske figurer, en dertilhørende bog med godnathistorier samt en godnatsang. Målet med universet er primært, at skabe glæde og tryghed hos barnet, når det skal sove om natten.

Rummet mellem drømmen og virkeligheden
At udforske verdensopfattelser, tankeprocesser og identitetsforståelser, har altid interesseret mig. Dette har affødt en trang til at eksperimentere med det rum, der er mellem drømmen og virkeligheden. Mine værker vil her være et udtryk for det, der er anderledes, skævt, underligt og ukendt. Graden af anderledeshed varierer: Nogle værker mimer med  undtagelser motiver, vi ser i vores dagligdag, motivet på andre værker kan derimod forekomme  udvasket, og fordrejet, at det synes uigenkendeligt for øjet og vores bevidsthed.

Man kan se udstilligen i kirkekontorets åbningstid eller ved arrangmenter i Sognehuset.