Højskoleformiddage - Efterår 2020

Gl. Haderslev Kirkes højskoleformiddage i efterået 2020 har overskriften:

"Nye Tænkepauser"

Under titlen Nye Tænkepauser”  tilbyder Gl. Haderslev Kirke
5 højskoleformiddage
i efteråret 2020:

I foråret 2019 afholdt vi højskolerækken Tænkepauser som vagte stor interesse hos vores højskoledeltagere. Derfor har vi valgt at lave rækken ”Nye Tænkepauser” hvor vi dykker ned i fem nye spændende og forskelligartede bøger. Vi har inviteret forfatterne bag bøgerne:  ”Livshistorien”, ”Myrer”, ”Gaven”, ”Ro”, og ”Gud” til at komme og inspirere os.
Bøgerne kan bestilles til favorabel pris i forbindelse med tilmelding – men det er ingen forudsætning for at få udbytte af højskoleformiddagene.
Vores ønske med højskoleformiddagene i Gl. Haderslev Sognehus er at skabe et forum, hvor vi lytter, samtaler, får større viden og går inspireret hjem med stof til eftertanke.

Program:

Torsdag 10. september

Professor Dorthe Kirkegaard Thomsen
Livshistorien

Torsdag 24. september

Forsker Hans Joachim Offenberg
Myrer

Torsdag 8. oktober
Lektor Anders Klostergaard Petersen
”Gaven”

Torsdag 22. oktober

Lektor Iben Have
”Ro”

Torsdag 5. november

Professor emeritus Svend Andersen
”Gud”

Tidspunkt og sted:

Vi begynder hver gang kl. 10.00 og slutter kl. 12.00. Undervejs holder vi en kort kaffepause. Sognehuset ved Gl. Haderslev Kirke, Storegade 93.

Pris:

400,- kr. som inkluderer 5 foredrag incl. kaffe. Eller 500,- kr. incl. de 5 bøger der holdes foredrag om.

Tilmelding fra tirsdag d. 11. august 2020.