Højskoleformiddage - Forår 2019

Gl. Haderslev Kirkes højskoleformiddage i foråret 2019 har overskriften:

"Tænkepauser"

Under titlen Tænkepauser  tilbyder Gl. Haderslev Kirke 5 højskoleformiddage i foråret 2019:
Tænkepauser er en serie bøger udgivet af Århus Universitetsforlag med formålet at formidle forskning til den brede befolkning i et let forståeligt sprog. Der er tale om små bøger på 60 sider til en lav pris. Bøgerne er allerede solgt i over 1 million eksemplarer i Danmark.
Vi har inviteret forfatterne bag bøgerne:
 Nydelse, lykke, kærlighed, tillid og tro til at komme og inspirere os. Bøgerne kan bestilles til favorabel pris i forbindelse med tilmelding – men det er ingen forudsætning for at få udbytte af højskoleformiddagene.
Vores ønske med højskoleformiddagene i Gl. Haderslev Sognehus er at skabe et forum, hvor vi lytter, samtaler, får større viden og går inspireret hjem med stof til eftertanke.

Program: kl. 10.00-12.00 hver gang!

Torsdag 24. januar

Filosof, Rasmus Ugilt
Nydelse

Torsdag 7. februar

Lykkeforsker, Christian Bjørnskov
Lykke

Torsdag 21. februar
Filosof, Anne Marie Pahuus
”Kærlighed”

Torsdag 7. marts

Professor i offentlig politik, Gert Tinggaard Svendsen
”Tillid”

Torsdag 21. marts

Teolog, Peter Lodberg
”Tro”

PRIS: 400 kr. for alle fem foredrag inkl. kaffe.

I forbindelse med højskoleformiddagene har vi fået mulighed for at tilbyde alle fem bøger til en særpris på i alt 100 kr.

Såfremt du ønsker at købe bøgerne, skal du afkrydser feltet JA på tilmeldingsblanketten og overfører i alt 500 kr. for deltagelse og bøger.

Beløbet bedes betalt i forbindelse med med tilmeldingen til:
MobilePay: 31984
Husk at skrive dit navn og "Højskole" i tekstfeltet til modtager.

Eller:
Bankoverførsel: Kontonr. 0994 - 7490028948

Tilmeldingsblanket til Højskoleformiddage

Her kan du tilmelde dig til højskoleformiddagene i foråret 2019 under overskriften "Tænkepauser"

Når du har tilmeldt dig til hele rækken på de fem foredrag, skal du betale de 400,- kr. (eller 500,- kr. i tilfælde af bogbestilling) ved Bankoverførsel til vores konto eller på MobilePay. (Se ovenfor)

Vi vil gerne, om du vil udfylde én tilmelding for hver enkelt person!

Ønsker du at købe de fem bøger for i alt 100 kr?