Højskoleformiddage - Forår 2019

Gl. Haderslev Kirkes højskoleformiddage i foråret 2019 har overskriften:

Højskoleformiddagene er nu fuldtegnede!

"Tænkepauser"

Under titlen Tænkepauser  tilbyder Gl. Haderslev Kirke 5 højskoleformiddage i foråret 2019:
Tænkepauser er en serie bøger udgivet af Århus Universitetsforlag med formålet at formidle forskning til den brede befolkning i et let forståeligt sprog. Der er tale om små bøger på 60 sider til en lav pris. Bøgerne er allerede solgt i over 1 million eksemplarer i Danmark.
Vi har inviteret forfatterne bag bøgerne:
 Nydelse, lykke, kærlighed, tillid og tro til at komme og inspirere os. Bøgerne kan bestilles til favorabel pris i forbindelse med tilmelding – men det er ingen forudsætning for at få udbytte af højskoleformiddagene.
Vores ønske med højskoleformiddagene i Gl. Haderslev Sognehus er at skabe et forum, hvor vi lytter, samtaler, får større viden og går inspireret hjem med stof til eftertanke.

Program: kl. 10.00-12.00 hver gang!

Torsdag 24. januar

Filosof, Rasmus Ugilt
Nydelse

Torsdag 7. februar

Lykkeforsker, Christian Bjørnskov
Lykke

Torsdag 21. februar
Filosof, Anne Marie Pahuus
”Kærlighed”

Torsdag 7. marts

Professor i offentlig politik, Gert Tinggaard Svendsen
”Tillid”

Torsdag 21. marts

Teolog, Peter Lodberg
”Tro”

PRIS: 400 kr. for alle fem foredrag inkl. kaffe.

I forbindelse med højskoleformiddagene har vi fået mulighed for at tilbyde alle fem bøger til en særpris på i alt 100 kr.

Såfremt du ønsker at købe bøgerne, skal du afkrydser feltet JA på tilmeldingsblanketten og overfører i alt 500 kr. for deltagelse og bøger.

Beløbet bedes betalt i forbindelse med med tilmeldingen til:
MobilePay: 31984
Husk at skrive dit navn og "Højskole" i tekstfeltet til modtager.

Eller:
Bankoverførsel: Kontonr. 0994 - 7490028948