Højskoleformiddage - Efterår 2019

Gl. Haderslev Kirkes højskoleformiddage i efteråret 2019 har overskriften:

"Det handler om musik"

Under overskriften "Det handler om musk" tilbyder Gl. Haderslev Kirke 5 højskoleformiddage i efteråret 2019:

Vi skal fordybe os i musik gennem musikalske foredrag, fællessang, gennemgang af musikkens historie, og til slut skal vi til koncert med Den Danske Salmeduo.

Vores ønske med højskoleformiddagene i Gl. Haderslev Sognehus er at skabe et forum, hvor vi lytter, samtaler, får større viden  og går inspireret hjem med stof til eftertanke.

Du er velkommen til at være med og sætte dit præg på højskolen.

Program:

Torsdag 12. september

Folkemusikerne Andreas Tophøj og Rune Barslund
"Fortælling og musik"

Torsdag 26. september
Forstander Jakob Bonderup
"Højskole og fællessang"

Torsdag 10. oktober
Cand.mag i historie og musikvidenskab Kenneth Degnbol
"Den klassiske musiks historie"

Torsdag 24. oktober
Forfatter og foredragsholder Erik Lindsø
"Livet er ikke det værste man har" - om Benny Andersen

Torsdag 7. november
Den Danske Salmeduo v. Hans Esbjerg og Christian Vuust
"Koncert og fortælling"

Tidspunkt og sted:

Vi begynder hver gang kl. 10.00 og slutter kl. 12.00. Undervejs holder vi en kort kaffepause. Sognehuset ved Gl. Haderslev Kirke, Storegade 93.

Tilmelding:

Fra mandag 19. august efter "først til mølle princippet" her på hjemmesiden eller via talon på bagsiden af det trykte program.
Tilmeldingen er først gældende, når betalingen er gennemført.

Pris:

400,- kr. som inkluderer 5 foredrag incl. kaffe.

Betaling:

For at minimere pengeadministrationen på selve højskoleformiddagen betaler man forud i forbindelse med sin tilmelding til:

MobilePay: Tlf. 31984. Husk at skrive dit navn og "Højskole" i teksfeltet til modtager.

Eller

Bankoverførsel: Kontonr. 0994 - 7490028948

Enkeltforedrag:
Hvis der er ledige pladser ved de enkelte foredrag, annonceres det i dagspressen. Ledige pladser tildeles på dagen efter "Først til mølle princippet". Pris på dagen 100,- kr.

Spørgsmål:
Spørgsmål vedrørende højskoleformiddagene kan rettes til Vibeke Hansen Vibe: kkm@glha.dk eller 2441 3809.