Frivilligfesten 2019

Igen i år inviterede menighedsrådet alle, der yder en indsats i kirkens mangeartede aktiviteter, til en fest 25/10 som tak for indsatsen.

Og som sædvanligt blev det et brag af en fest: Godt samvær, god underholdning, god mad og gode ting til eftertanke.

Menighedsrådsformand Rasmus Hejsel bød velkommen, og efter en sang spiste vi en dejlig forret. Herefter blev de forskellige frivillige opgaver præsenteret og de, der var involverede rejste sig. Det gav et billede af, hvor mange ting, der foregår, og hvor mange der hjælper med en indsats. De to organister spillede et flot firehændigt stykke af Claude Debussy. Så blev første runde af hovedretten spist, hvorefter præsterne sang en sang, der var skrevet til lejligheden: Er du dus med Helligånden...

Da anden runde af hovedretten var spist og ryddet ud, fik vi besøg af Kedde Post, der leverede aftenens underholdning - og hvilken underholdning! Med udgangspunkt i et bankospil blev der leveret et morsomt og indsigtsfuldt causeri om kirke og alt, hvad der foregår, og hvem der gør hvad. Gevinsterne var nøje udvalgt og gav anledning til morsomme episoder. Det var bare så dygtig gjort af Jonas Diemer, der er efterskolelærer, har været udsendt som missionær til Tanzania og bl.a. er formand for stiftsudvalget for Folkekirkens Mission i Haderslev stift. Så naturligvis var han fortrolig med de folkekirkelige skærmydsler.

Efter kaffe og lækker kage sluttede Erik Holmgård af med ord til eftertanke og vi sang aftensang.

Det kan godt være, at det var menighedsrådet, der ville sige tak til os frivillige, men vi siger også tak for en god aften, og fordi vi må være med i det fantastiske fællesskab, der er omkring Gl. Haderslev Kirke!