Frivilligfesten 2018

Der er mange glæder forbundet med at være frivillig ved Gl. Haderslev Kirke. Man er med i et fællesskab - man er med til at "gøre en forskel" - OG: man får altid mere tilbage end man yder! Og endnu en god ting: Man skal ikke betale skat af alle de glæder, man har ved at være med!

Også i år havde menighedsrådet inviteret til en frivilligfest fredag den 26/10. Rigtig mange havde taget imod invitationen, for det plejer at være en dejlig måde at møde hinanden på - på tværs af alle de aktiviteter, vi er med i. Menighedsrådsformand Rasmus Hejsel præsenterede de mange frivilligområder og rettede en stor tak til alle, fordi der er mange opgaver, som slet ikke blev løst, hvis ikke menigheden tog aktivt fat!
Der blev serveret en fin buffet med et righoldigt sortiment, så der var til alle smagsløg. Derefter havde præsterne et indslag, der i lighed til tidligere år satte et morsomt fokus på opgaverne under overskriften "Gå, fortæl det". Der var underholdning ved Hans Jørn Østerby, der tryllede, var bugtaler og sang. Jakob Damm Knudsen sluttede aftenen med en lille fortælling og Fadervor. Det var en dejlig aften!

Vi frivillige vil også gerne sige menighedsrådet tak for festen, og fordi både I og de lønnede medarbejdere altid er åbne og positive over for os!