Børnekirke - under gudstjenesten

Børn er meget velkomne i Gl. Haderslev kirke, og vi vil derfor gerne gøre en indsats for at alle aldre får en god oplevelse under gudstjenesten.
Ved søndagens gudstjeneste kan man af kirketjeneren låne en legepose med tegnegrej og legesager, som børnene kan hygge sig med under gudstjenesten.

Ved langt de fleste søndagsgudstjenester er der børnekirke under prædikenen. Det er markeret med ’B’ i Ugeavisen og Kirkeopslaget.
En voksen går rundt i kirken, under sidste salme før prædikenen, og samler de børn der har lyst til at komme med til børnekirke. I samlet flok, går de over i Sognehuset, hvor der vil være et glas saftevand, samt et indslag for børnene, hvorefter der er mulighed for at tegne, lege, synge m.m.  Hvis barnet synes det er "lidt svært" at gå med en fremmed voksen, må en forælder gerne følge med.
Når prædikenen i kirken er færdig, går børnene og evt. forældre i fælles flok tilbage til kirken, og kan deltage i resten af gudstjenesten.