Babysalmesang

Hvert forår og efterår tilbyder Gl. Haderslev Kirke babysalmesang. Holdet kører over 8 onsdage og det er gratis at deltage. Babysalmesang er en aktivitet, som stimulerer sanserne og udviklingen hos barnet, samtidig med at forældre og børn får nogle dejlige timer sammen. Vi synger salmer og sange med fagter, vi danser, vugger og leger. Det kræver ingen specielle forudsætninger at være med. Efterfølgende er der mulighed for en kop kaffe og en lun bolle i Sognehuset. 

Barnets alder: 0-7 måneder ved start eller før barnet kan kravle. 

Max 16 deltagere på holdet efter først til mølle princip. Det er i udgangspunktet muligt at deltage på ét hold pr. barn. Herefter kan man være på venteliste til kommende hold, men er principielt bagerst i køen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte organist Judith Kristesen: organistjudith@glha.dk

Næste holdstart: Onsdag d. 19. februar 2020. Holdet er fyldt. Kontakt venligst på mail: organistjudith@glha.dk for at komme på venteliste. 

Ved stor interesse kan der oprettes et ekstra forårshold efter Påskeferien. Det kræver minimum 8 deltagere. Kontakt organist Judith Kristesen: organistjudith@glha.dk hvis det har interesse. 

Her ses billeder fra besøg på Frederik IX Plejehjem den 23. marts 2018: