Koncert med Carmina

Kammerkoret Carmina

Koncert med Kammerkoret CARMINA

Man kan vente sig en stor koncertoplevelse, når Kammerkoret CARMINA gæster Gl. Haderslev Kirke d. 24. september kl. 14.00.

Lidt om Carmina koret:

Carmina er et velsyngende kor med ca. 20 medlemmer fra københavnsområdet.

Koret synger værker i det klassiske, ældre repertoire, men også en hel del moderne

musik, enten for kor a capella eller til orkester- eller instrumentledsagelse.
Koret
samarbejder jævnligt med sangere, skuespillere, lyrikere eller foredragsholdere.

Til november skal Carmina uropføre værker for kor a cappella komponeret af

medlemmer af Vesterbro Komponistforening, KomVest.

Koret ledes af dirigent Kasper Beck Hemmingsen. Du kan læse mere om koret på www.carmina.dk

Dagens koncert:

Kammerkoret Carmina har i år musik fra reformationens tid på programmet i anledning af dens 500rs jubilæum.

Programmet er sammensat af værker, der inddrager både tekster og kompositioner

fra tiden omkring reformationen, for eksempel Heinrich Schütz´ ”Verleih uns Frieden genädiglich”.

Men publikum kommer også til at lytte til ny musik. Fx har den danske komponist

Bo Gunge forvandlet melodien til Martin Luthers Vor Gud han er fast en borg” til

en salme i en dansant udgave. Den ligeledes danske Ivan Høibergs ”Dansk Te Deum” er desuden så nyt, at koret netop vil have uropført det.

Carmina hylder desuden den store danske komponist Niels W Gade, som blev født

for 200 år siden i år. Gade skrev såvel til tyske som til danske tekster, og koret vil

bl.a. synge det smukke værk ”Som markens blomst henvisne fage.

Velkommen til en koncert fuld af vellydende korklange fra de seneste 500 år til i dag!

Der er fri entré til koncerten. Så vel mødt i Gl. Haderslev Kirke d. 24. september kl. 14.00.