Kor for voksne

Koret er et frivilligt voksenkor for alle, og der kræves ingen særlige forudsætninger. Der er dog en lille stemmeprøve, hvor man bliver indplaceret i den passende stemmegruppe. Koret synger ved gudstjenesten ca. 1 gang om måneden.
Øvetid: tirsdag kl. 19.00-21.00.
Leder er organist Janne Roager tlf. 30353622

Nye sangere - især herrer - er velkomne.

Har du lyst til at synge i kor?

Har du lyst til at synge i kor og blive en del af et dejligt arbejdsfællesskab?
De synger seriøst, arbejder hårdt, ler højlydt, drikker kaffe, nyder hjemmebagt kage, synger seriøst, arbejder hårdt og ler højlydt!
Hvem er det?
Jo det er Gl. Haderslev kirkes voksenkor, som hver tirsdag aften mødes i sognehuset ved Gl. Haderslev kirke kl. 19-21. Koret består af 40 voksne, som synger 4-stemmigt blandet kor.  De medvirker ved søndagsgudstjenester i Gl. Haderslev kirke ca. 1 gang om måneden. Og ellers er der et par gange om året, hvor koret selv arrangerer koncerter eller alsangsaftener.
Der optages nye medlemmer fra den nye sæson, som begynder tirsdag d. 25. august. Nye medlemmer skal på forhånd kontakte organist og korleder Janne Roager på tlf. 30 35 36 22, for at aftale tid for en stemmeprøve.